Επιλέγοντας έπιπλα σαλονιού

living2

Το σπίτι είναι σχεδόν έτοιμο. Η ολοκαίνουργια κουζίνα είναι στη θέση της, τα δωμάτια φρεσκοβαμμένα και το κερασάκι που  απομένει για την τούρτα είναι τα έπιπλα σαλονιού. Μια επιλογή που είναι τόσο ευχάριστη όσο και δύσκολη.
Αρκετά είναι αυτά που πρέπει να προσέξουμε κατά την επιλογή των επίπλων που θα τοποθετήσουμε στο σαλόνι μας.

Αρχικά θα πρέπει να υπολογίσουμε το ποσό που μπορούμε να διαθέσουμε για την αγορά τους. Αυτό έχει να κάνει τι κατάστημα θα επισκεφτούμε. Κάποιο ακριβό ή κάτι που να συμβαδίζει με την τσέπη μας. Πάντως, αν έχετε πρόβλημα σε αυτό το θέμα πολλές επώνυμες μάλιστα εταιρίες είναι αυτές που δίνουν έπιπλα με δόσεις χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Με την κατάλληλη έρευνα αγοράς μπορείτε να τις εντοπίσετε και να τις εμπιστευτείτε.

living1

Εφόσον μιλάμε για έπιπλα σαλονιού, θέλουμε κάτι καλό που να αντέχει στο χρόνο. Το ότι δίνεις παίρνεις ισχύει και σε αυτήν την περίπτωση. Έτσι, αν θέλετε η αγορά σας να έχει… διάρκεια θα πρέπει… αναγκαστικά να βάλετε το χέρι σας λίγο πιο βαθιά στην τσέπη ώστε να τα έχετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μετά από αυτά περνάμε στο βασικό στάδιο που δεν είναι άλλο από την καθαρή επιλογή των επίπλων που θα βάλουμε στο σαλόνι μας. Στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε τις διαστάσεις του δωματίου για να χωράνε άνετα και τα έπιπλα μας. Δεν χρειάζεται να μπουκώνουμε το χώρο μας. Less is more λένε οι ειδικοί της διακόσμησης του μινιμαλισμού που είναι πλέον της μόδας .Έτσι, σε συνδυασμό με τα λεφτά και το χώρο που διαθέτουμε επιλέγουμε και τα έπιπλα του σαλονιού μας.

Έπιπλα μοντέρα, έπιπλα κλασικά, έπιπλα μονόχρωμα, έπιπλα με σχέδια είναι στη διάθεση μας για να κάνουμε το σαλόνι μας όπως εμείς ονειρευόμαστε. Καναπέδες διθέσιοι, τριθέσιοι, πολυθρόνες και τραπεζάκια μπορούν να συνθέσουν μια… ζεστή εικόνα στο σαλόνι μας. Δωμάτιο του σπιτιού μας που εκτός το ότι είναι το… επίσημο μας περνάμε και εμείς πολλές ώρες της καθημερινότητας μας.

Σύμφωνα με το γούστο μας θα είναι και η επιλογή μας. Σύμφωνα με το γούστο μας, αλλά και με την υπόλοιπη αισθητική του σπιτιού μας. Η επιλογή των επίπλων που θα κάνουμε και θα διαμορφώσει το ύφος και το στυλ του σαλονιού μας θα πρέπει να ταιριάζει και με τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού μας. Όσο ωραία και να είναι τα έπιπλα μας, αλλά και το σαλόνι μας αν είναι ξεκάρφωτα με το υπόλοιπο του σπιτιού θα χάνουν στο μάτι και στην αισθητική μας. Η επιλογή είναι δική σας…

Leave a Reply

Your email address will not be published.